Tuesday, June 30, 2009

AWARD baru

Wahh...dapat award daripada Alyn yg aku kena time buat Manjakuhappy Giveaway
Peraturan nye ialah:

* Kena letak award ni di blog
* Bagi award ni kepada 10 blogger yang rapat dengan anda atau yang anda suka/minat atau yang anda senangi dan memberi inspirasi kepada anda (ada ke kwn2 aku yg sudi nk amek dr aku nih)
* Memberitahu penerima award ni dengan memberikan komen di blog mereka
* dan sesiapa yg dah amek award ni....sila tinggalkan komen anda di entry ini.....timaseh

Aku bagi award ni kepada
1. Sal-sutera biru
2. Cwa
3. Surina
4. Ummu_umar
5. Jama-kalau ko baca blog aku ni ye
6. Pemenang pertama giveaway manjakuhappy
7. Pemenang kedua manjakuhappy giveaway
8. Aku bagi award yg sama pada tuan punya alyn..kekeke
9. Nurul UKM-eh ko dah ada blog kan..leh la kasik ni
10. Seriyess la otak tepu dah...sapa2 boleh ambik award ni okey

nanti aku masukkan kat blog korang inform yeahh

5 comments:

  1. huhuhu....
    kiter kene blik eh?
    k2 kite tmbh nama mak amar kat banner tuh....

    timaseh.....
    suke dpt rmi kwn dlm blogging nih.....

    ReplyDelete
  2. dina pun sama..semenjak buat giveaway ni...ramai dpt member yg keatif2 belaka

    ReplyDelete
  3. dina thanks ye..cwa dah ambik award tu...nice knowing u!

    ReplyDelete
  4. Jaz, dah amik award tu...
    Mekasih...

    ReplyDelete