Friday, February 25, 2011

Update 2011??

Salam..

fuh lama gile tak tengok blog sendiri...hehe..
apakan lagi nak update lak...
semua ni gara2 penangan fb..yg lebih senang nak hapdet

bayangkanlah sejak umur ammar masuk setahun dan skrgni dia dah nak masuk 3thn
dan aku lak dah dpt sorang baby girl...hehe..
cuma update blog dlm hati je laa...hehhe

ini pun sbb nak try template baruje kat sini...sebelum apply kat manjakuhappy blog
selama ni tak pernah pun rasa nak ubah template manjakuhappy sbb dah concentrate dgn manjakuhappy.com

tetiba lak arini rasa template baru sgt membantu....takdela terhegeh2 lagi nak gi html widget nak edit apa yg aku nak...nampaknye manjakuhappy blog perlukan pembaharuan..

adiozz