Friday, March 27, 2009

Menariknya google trend lab!

Kita boleh tau dekat negara mana yg paling ramai searching sesuatu perkataan
juga boleh tau jugak kt negeri mana yg paling ramai searching sesuatu perkara...
korang boleh la cuba....mawi ke..anwar ibrahim ke..mahathir ke... atau apa2 juga perkataan..

tapi, kalau nama kita sendiri mungkin tak cukup dorang nak wat graf, sbb terlalu sedikit org capai...melainkan jikalau korang ni terkenal mcm yg aku sebut tuu..

http://www.google.com/trends

kat bawahni aku track org yg google susu ibu (malaysia country)..huhuu tak cukup utk buat trend...
pastu aku tulis breastfeeding..
huhu..adalah sikit..itupun dah masuk tahun 2008 baru la ramai yg ada kesedaran nak google....termasuk la aku..hehe


No comments:

Post a Comment